Αποκτήστε μία τηλεφωνική γραμμή μόνο με 15 € ανά έτος, κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή από την παρακάτω λίστα και απολαύστε τις πιο οικονομικές κλήσεις με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Αγοράστε τηλεφωνική γραμμή ΕΔΏ

Δείτε το κόστος κλήσεων ΕΔΏ

 Κατεβάστε δωρεάν SIP εφαρμογές για τη συσκευή σας:

Για Tablets και Smartphones*

Συσκευές VoIP banner μεγάλο

*Εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο smartphone/tablet συσκευών ενδέχεται να απενεργοποιηθούν, με αποτέλεσμα να μην τερματίζονται εισερχόμενες κλήσεις.

Για υπολογιστές και Laptops

Συσκευές VoIP banner μεγάλο

Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή σας σαν σταθερό τηλέφωνο εγκαθιστώντας μία απο τις παρακάτω δωρεάν SIP εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε από το internet. Φυσικά για την πραγματοποίηση κλήσεων, απαιτείται ακουστικό και μικρόφωνο, η ποιότητα των οποίων καθορίζει και την ποιότητα του ήχου.

Κατεβάστε την εφαρμογή για τη συσκευή σας:

Analogue Telephone Adapter (ATA)

Συσκευές VoIP banner μεγάλο

Πρόκειται για μία συσκευή η οποία μετατρέπει σε ψηφιακό, το αναλογικό σήμα μίας κοινής τηλεφωνικής συσκευής. Οι συσκευές VoIP ATA συνήθως φέρουν 2 τουλάχιστον εισόδους, μία για να συνδεθούν με το internet και μία για να συνδεθούν με την τηλεφωνική συσκευή. Είναι συσκευές χαμηλού κόστους, προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα κλήσης και μεγάλη ευκολία εφόσον πάνω τους μπορούν να συνδεθούν ενσύρματες ή ασύρματες τηλεφωνικές συσκευές που έχετε ήδη στην κατοχή σας.

Τηλέφωνα VoIP

Συσκευές VoIP banner μεγάλο

Πρόκειται για τηλεφωνικές συσκευές VoIP οι οποίες συνδέονται απευθείας στο internet και μέσω αυτών μπορείτε να πραγματοποιείτε και να δέχεστε τηλεφωνικές κλήσεις. Είναι ένας απο τους πιο ενδεδειγμένους τρόπους χρήσης της υπηρεσίας και συνήθως παρέχουν την καλύτερη ποιότητα επικοινωνίας. Παρέχονται σε μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων απο απλή τηλεφωνική συσκευή μέχρι επαγγελματικα τηλέφωνα πολλαπλών γραμμών και πολλαπλών απαιτήσεων.

SIP Enabled Τηλεφωνικά Κέντρα

Σε περίπτωση που διαθέτετε κάποιο τηλεφωνικό κέντρο με δυνατότητα SIP τότε μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας με την deal 4me και να απολαμβάνετε εξαιρετικές υπηρεσίες.

Back to top button
Close
Close